top of page

Mandagstur

|

Tysnes

Kystoppleving med båt til Fjellberg Prestegård (1)

Mandager 11,18,25 JULI og 1 AUG kan du bli med på en eventyrlig kystopplevelse fmed båt ra Tysnes til den vernede prestegården Fjellberg Prestegård.

Registration is Closed
See other events
Kystoppleving med båt til Fjellberg Prestegård (1)
Kystoppleving med båt til Fjellberg Prestegård (1)

Tid og sted

Mandagstur

Tysnes, Tysnes, Norge

Om denne turen

Kystopplevelse med venemøy til Fjellberg prestegård

Det blir mønstring ombord i venemøy frå Ole vaage og våge havn før fortsetter farvannets kurser på østsiden Tysnes og går gjennom godøysund og Lukksund og det ytre del av Hardangerfjorden openbarer segdreier vi styrbord og går mot sørvest til vi treffer Fjelleberg og tar eit strandhogg der. Etter en omvisning på fjellberg prestegård staker vi ut kursen mot sjøen motorvei sunnhordland «langenuen» og tar av på vestsiden av tysnes og gjennom Bårsund og avslutter turen i Våge og Ole vaage i Uggdal.Velkomen ombord til skipsfører stian som tar deg gjennom seilasen på en evenyrlig måte.

Uggdal, Våge Havn, Godøysund, Lukksund, Onarheimsfjorden. I land med historiefortelling og ein matbit på den verna Fjellberg Prestegård. Retur via Langenuen og Bårdsundet til Tysnes.

FARTØY OG REISE

Vi reiser med båtførar og guide Stian Rysjedal og MS Venemøy.

Telefon 91129707. Epost: stian@kystoppleving.no

Båten har passasjerkapasitet på 38 personer og har tre salongar der to av dei har god utsikt.

Båten har i tillegg god dekksplass som gjev moglegheit for å nyte den vakre naturen frå dekk. Vi går igjennom historiske farvann og det blir guiding underveis. Ta på praktiske sko og varme/vindtette klær. Båten har enkel servering og skjenkeløyve.

PRISER

1495 NOK pr voksen person inkl mva. Barn 12-3 år kr 890. 3 år og yngre er gratis.

•Prisen inkluderer: Båttur med guiding, sightseeing i historiske farvann. Guiding på Espevær, lunsj på Fjellberg Prestagård, samt kaffe og kaffegodt etterpå. Vi er i land på Fjellberg i ca 1,5 time.

AVGANGSTID OG STED

Start kl 09:45 fra Kaien ved EH. Vaage Dampskipsekspedisjon i Uggdal. Båten starter der og går så til Våge Havn på Tysnes, oppmøte ved turistinformasjonen. Du kan gå på der ca kl 10:00.

ANKOMSTTID OG STED

Ca Kl 15:00 til Våge Havn. Båten går så videre til EH. Vaage Dampskipsekspedisjon i Uggdal for dei som eventuelt har parkert der, eller skal vidare til Haaheim Gaard.

KOLREIS KOMME SEG HIT / REIS GRØNT.

Du kan ta Skyss buss fra Bergen til Halhjem fergekai. Det tar ca en time. Så går du på ferge til Våge og får ein flott fergetur på 35 minutter til Våge i Tysnes. Når du kommer til Tysnes går du av ferga og det tar 3 minutter å gå ned til turistinformasjonen på kaien hvor MS Venemøy som skal gå til Fjellberg Prestegård kommer og henter deg klokka 10.00. Sjekk tider på skyss.no

BETINGELSER. Turen kan bli avlyst ved svært dårlige værforhold. Du vil få melding og tilbakebetalt beløp.

PÅMELDING

Passasjerar må melde inn navn og kontaktinformasjon på nettsida www.kystoppleving.no

Turen blir reservert for deg og billett blir sendt på epost så snart registrering av betaling er notert. Du kan betale med bankkort, kredittkort eller med VIPPS

Billetter

 • Single Day

  USD 200,00
  +Tjenestegebyr på USD 5,00
 • Weekend

  USD 350,00
  +Tjenestegebyr på USD 8,75
 • Full Retreat

  USD 600,00
  +Tjenestegebyr på USD 15,00

Total

USD 0,00

Share This Event

bottom of page